Wie zijn wij?

Door zijn heldere structuur verlopen de contacten tussen de klant en het kantoor uitermate vlot.

De schaalgrootte van het kantoor leidt tot een optimale behandeling en een doorgedreven kennis van alle dossiers.

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden samen de vinger aan de pols.

In de diverse dossiers komt een uitgebreid gamma aan fiscale en bedrijfseconomische materies aan bod.
Iedere kleine of middelgrote onderneming, iedere handelaar of beoefenaar van een vrij beroep, eenmanszaak of vennootschap, kortom iedereen is welkom in het Accountantskantoor Dejonckheere.
Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een aparte parkeermogelijkheid.

We zijn ook trots lid van de accountancygroep Partners in Accountancy. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod (zie ook PIAzza, ons digitaal portaal), en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.